Hvem er vi?

Velkommen til nye medlemmer af Slangerup Speedway Supporters.

Supporterklubbens formål - er bl.a. at skabe gode aktiviteter for publikum og øge interessen for Speedway, især med fokus på klub og kørere i Slangerup. Vi startede i 2012 og er Danmarks største Speedway Supporterklub med 189 medlemmer i 2017. Vi afholder generalforsamling i marts måned og vedtægterne kan du læse under "bestyrelse"

Som medlem er du aktivt med til at støtte op om vores arbejde. Vi vil gennem vores salg af div. merchandise synligt vise vores opbakning og især med alle vores flag, skabe en rigtig god stemning på tilskuerpladserne.

Vores Slangerup kørere hylder vi bl.a. med en afstemningen til "Årets Supporter favorit". Hver gang du deltager i afstemningen er du med i lodtrækningen om fribilletter.

Vi arrangere busturer eller koordinere transport i privatbiler til udebanematcherne. Du er som medlem, med i lodtrækninger om div. fribilletter.

Der vil være besøg i ryttergården, åbent hus med kørerne, foredrag, SPG på storskærm med fællesspisning, div konkurrencer m.m.

Et tiltag for at øge stemningen på Slangerup Speedway Center har vi fået fat i 750 små gule stof flag som publikum frit kan låne ved hver match og samtidig være med i endnu en lodtrækning om fribilletter. Vi håber, at publikum vil gøre brug af dem og selvfølgelig aflevere dem tilbage efter hver match. Flagene viser også at Frederikssund Kommune støtter Slangerup Speedway som ny talentklub. Skulle flagene ikke være store nok, kan du altid købe vores normale Supporterflag i salgsboden ☺

Vi udsender igennem hele året en række nyhedsbreve på mail, (det nyeste vedhæftes også denne mail) det er derfor meget vigtigt for os at have din rigtige mail adresse, giv os endelig besked, hvis du ændre denne. Du kan også se vores aktuelle aktiviteter på vores hjemmeside eller på infotavlen ved vores salgsbod og i Rottehullet. Vi har lavet en gratis kalender, som viser alle løbene i Slangerup både for 50, 85 og 500 ccm samt andre interessante speedwayløb igennem året. Den udleveres i salgsboden.

Merchandise:

Kom endelig forbi vores salgsbod og se det flotte udvalg af fleece tæpper med logo, caps, huer, halstørklæder, halsedisser, flag, cardigans, sorte og gule T-shirts (også til børn), tanktops til damer, programholdere, paraplyer, kuglepenne, horn samt mini modelcykler af vores lokale Slangerup kørere. Du kan betale med kontanter og Mobile Pay.

Hjælp ønskes. Vi har brug for nogle ekstra hænder til at hjælpe os med at dele flag og stemmesedler ud før løbsstart fra kl. 16.45 til 18.20, samt hjælp til at få samlet flagene sammen igen efter matchen. Har du lyst til at hjælpe i salgsboden høre vi også gerne fra dig. Ring på tlf. 28577598 hvis du har mulighed for at hjælpe os.​

bliv medlem af ssk supportere

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

* Aktivt medlem betyder at vi må kontakt dig, for at bed om hjælp til div. arrangementer og aktiviteter, der kan fremme vores klub, herunder f.eks. hjælpe med salg af merchandise m.m.

Medlemskabet træder i kraft når der er foretaget en indbetaling af kontingent på 150 kr. på mobile Pay: 36230 eller på vores bank:
konto nr: 6484-2002806 (husk at skrive navn på indbetalingen)

Adresse

Slangerup Speedway Klub Supportere

Hillerød 5 B

3550 Slangerup

Find vej til banen 

​​​

CVR: 34745935

Kontakt os

☎ Tlf.: 28 57 75 98

✉ E-mail: ssk_support@hotmail.dk